Waterschade aan een plafond herstellen

stukadoor Vlaardingen

Waterschade aan een plafond herstellen

Wanneer je te maken hebt met een waterschade ten gevolge van een lekkage in het plafond, dan heb je waarschijnlijk zichtbare schade aan het plafond opgelopen.

Het repareren van de waterbron is altijd de allereerste stap om een door water beschadigd plafond te repareren. Doorgaan zonder eerst een reparatie uit te voeren, leidt alleen maar tot extra schade en maakt de situatie alleen maar erger.
Waterschade kun je niet zomaar overschilderen met een gewone kwaliteit muurverf. Het maakt niets uit wat voor dekking de muurverf heeft. De waterschade zal blijven doorslaan. Hier zijn speciale producten voor op de markt.

Onze schilders en stucadoors komen snel bij u langs om vakkundig waterschade te herstellen aan plafond en wand. Wij zorgen ervoor dat het stuc- en schilderwerk er na de reparatie er weer uitziet als nieuw… alsof u nooit waterschade aan uw plafond heeft gehad!

Wat kost waterschade aan een plafond herstellen?

De kosten van waterschade aan een plafond herstellen of repareren zijn afhankelijk van de omvang van de schade, het soort schade en waar deze schade zich bevindt. Laat via de blauwe knop hieronder informatie over de schade achter en ontvang een gratis en vrijblijvende offerte!

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.
×