Wat is het verschil tussen schilderen of sauzen?

Sauzen is een toepassing die alleen op wanden en plafonds wordt gedaan. Schilderen doet men op kozijnen en deuren.

Wil je jouw muren of plafonds laten schilderen? Dit kan op verschillende manieren. Je kan kiezen voor sausen of verfspuiten. 4i-Lean Vastgoedonderhoud heeft jarenlange ervaring in beide methodes.

Muren sauzen is eigenlijk het zelfde als muren schilderen. Dit kan zowel met de verfroller of verfspuit.

Plafonds of muren verven met latex heeft voor en nadelen. Wanden en plafonds worden gesaust met een vachtroller en een rolstok. Op deze manier van schilderen maak je strepen en banen op de muren en kost dit veel tijd om fatsoenlijk schilderwerk achter te laten.

Airless verfspuiten

Tegenwoordig wordt vooral in nieuwbouwwoningen gebruik gemaakt van de airless verfspuittechniek. Het spuiten van verf op de muren wordt door middel van een airless verfpomp. Deze pomp wordt op druk gebracht en vernevelt de verf geleidelijk over het oppervlakte heen.

Op deze manier krijg je een prachtig egaal en gelijktijdige droging en is de kans op strepen en banen op de wanden of plafonds zeer klein.

Ben je van plan bent om onze schilders in te huren? Dan zal dit een hoop stress wegnemen. Onze schilders zorgen voor een perfecte verflaag zonder dat er strepen zichtbaar zijn.