stucwerk

Gladde muren en plafonds voor uw pand!

Professioneel stucwerk van 4i-LEAN verhoogt niet alleen het woongenot, maar draagt ook bij aan een betere isolatie en waardevermeerdering van uw pand. Ons vakkundig aangebracht stucwerk biedt de ideale basis voor behang-, saus- of tegelwerk.

Diverse stucwerk opties

Onze ervaren stukadoors leveren snel en nauwkeurig werk, met opties zoals:
– Behangklaar
– Sausklaar
– Filmwerk
– Raapwerk
– Gisplaat afwerking klasse A, B en C

Zorgvuldige werkwijze

Bij 4i-LEAN beginnen we niet zomaar met stucen. We beoordelen eerst uw pand om te bepalen of stucwerk de beste oplossing is. Soms bieden alternatieven zoals renovatievlies of het opschuren van muren een betere of voordeliger uitkomst. Hierbij zetten we geavanceerde apparatuur in zoals de Flex GE5R Giraffe wand- en plafondschuurmachine, gekoppeld aan een krachtige bouwstofzuiger.

Lean en efficiënt

Kiest u voor meerdere diensten van 4i-LEAN, dan zorgen onze specialisten voor een naadloze samenwerking. Dit resulteert in een efficiënte planning en uitvoering, wat u tijd en geld bespaart.

Instapklaar opleveren

Ons doel is niet alleen het leveren van perfect strakke muren en plafonds, maar ook het achterlaten van een schone ruimte. Wij streven ernaar om elke klus grondig en tot in de puntjes af te werken.

Topkwaliteit materiaal

4i-LEAN gebruikt uitsluitend hoogwaardig materiaal. Dit zie je terug in het resultaat en het draagt bij aan de duurzaamheid van ons werk.

Extra service: Bouwdrogers

Tegen een kleine vergoeding bieden we ook het gebruik van efficiënte bouwdrogers zoals de Trotec TTK 170S of de Eurom LO70. Ideaal voor het snel droog krijgen van elke ruimte.

Contact

010-7370982

06-46681940

info@4i-lean-vastgoedonderhoud.nl

Maandag - Vrijdag 08:00 - 16:00

Graaf Florisstraat 93C
3117 PK Schiedam

Offerte aanvragen