Schilderwerk

Transformeer uw pand met professioneel schilderwerk

Verbeter de uitstraling van uw pand met ons deskundige schilderwerk. Dit draagt niet alleen bij aan de esthetiek, maar ook aan het behoud en de waarde van uw woning of bedrijfslocatie. Met 4i-LEAN kiest u voor precisie en duurzaamheid, ondersteund door erkende vakmensen.

Wij zetten ons in voor kwaliteit, gebruikmakend van hoogwaardige materialen en geavanceerde apparatuur zoals Festool bouwlampen, schuurmachines en stofzuigers. Ons team, gespecialiseerd in houtrotsanering en kitwerk, zorgt ervoor dat uw pand er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook in optimale conditie blijft.

Sfeervol en kwalitatief schilderwerk

Bij 4i-LEAN gaat goed schilderwerk verder dan alleen techniek. We adviseren u uitgebreid over kleurkeuzes en materialen, rekening houdend met de lichtval en ondergrond van uw pand. Ontdek de diversiteit in kleurnuances en vind de perfecte match voor uw ruimte.

We beoordelen zorgvuldig de technische aspecten van uw pand, zoals temperatuur, vochtigheidsgraad en ligging, om een betrouwbare en duurzame afwerking te garanderen. Bij ons komt u niet voor verrassingen te staan.

Deskundige houtrotsanering

In ons vochtige klimaat is houtrot een veelvoorkomend probleem. Onze gespecialiseerde aanpak in houtrotsanering beschermt uw pand tegen schimmels en houtrotbacteriën, wat resulteert in lagere stookkosten, een veilige omgeving en duurzaam schilderwerk. Onze methoden omvatten:

  • Plamuren met epoxy renovatiepasta
  • Lamineren met een lijmverbinding van hardhout en epoxy renovatiepasta

Deze dienst bieden wij alleen aan in combinatie met schilderwerk van uw pand. Ervaar wat vele particulieren, bedrijven en instellingen al weten: de meerwaarde van professioneel schilderwerk. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak en laat ons meedenken over uw project.

Contact

010-7370982

06-46681940

info@4i-lean-vastgoedonderhoud.nl

Maandag - Vrijdag 08:00 - 16:00

Graaf Florisstraat 93C
3117 PK Schiedam

Offerte aanvragen