Uw partner in vastgoedonderhoud

Offerte aanvragen

Over 4i-LEAN

4i-LEAN vastgoedonderhoud biedt u een diversiteit aan mogelijkheden op het gebied van vastgoedonderhoud: schilderwerk, vliesbehangen, stucwerk, sauswerk, spuitwerk, timmerwerk, loodgieterswerk, gevelherstel en eindschoonmaak. Van individuele dienst tot totaalonderhoud en van vrijblijvend advies tot onderhoudsmanagement. Alles onder één dak!

Oorspronkelijk gestart vanuit de regio Rotterdam is onze werkgebied inmiddels uitgegroeid tot grofweg de driehoek Rotterdam, Naaldwijk en Den Haag. Wij denken dan ook niet in beperkingen, maar in oplossingen.

Of het nu het schilderen van een tuinschuurtje, het volledig renoveren van een monumentaal pand, het stuken van een badkamer of het spuiten van de wanden in een scholengemeenschap betreft, 4i-LEAN zorgt ervoor dat u nog lang plezier zult hebben van het uitgevoerde werk.

Ontzorgen en meedenken zit in ons DNA, terwijl onze jarenlange ervaring in projectmanagement ervoor garant staat dat de gemaakte afspraken worden nagekomen.

Dan ook maar gelijk even onze naam uitleggen:

  • 4i staat voor Idealiseren, Inventariseren, Innoveren & Ideeën, maar mag ook vrij geïnterpreteerd worden als “het gesprek onder 4 ogen”.
  • LEAN staat voor een business strategie die is geënt op het creëren van klantwaarde. Door continue gefocust te zijn op verbeteringen en productkennis onderstrepen wij onze passie voor duurzaamheid en uitstraling.

4i-LEAN vastgoedonderhoud doet aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Wij streven niet alleen naar een goed bedrijfsrendement, maar hebben hierbij ook oog voor maatschappelijke doelen, zoals bescherming van het milieu, goed werkgeverschap en een bijdrage aan de samenleving waarin we werken. Bekijk onze MVO verklaring.

Referenties

Bedankt jongens, dat jullie ons huis binnen 5 dagen van oud geel naar fris wit hebben omgetoverd.

Familie Van Beem, Vlaardingen

Goede ervaring met 4i-LEAN gehad! Ze houden rekening met omstandigheden en aanwezigheid en hebben een goede communicatie met de klant. Ons pandje staat er weer keurig bij.

Dhr. Wezemer, Maasluis

Zeer te spreken over de door 4i-LEAN verrichte werkzaamheden: (a) schilder- en sauswerk binnenshuis, (b) houtrotreparatie en schilderwerk buitenshuis en (c) reinigen/waxen van kunststof kozijnen. Heel blij mee en dus tot de volgende keer.

Familie Visser, Vlaardingen

De heren van 4i-LEAN hebben bij mij binnen tot volle tevredenheid werk geleverd.

LTC Logistics, Rotterdam

Onze merken en producten

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen die de duurzaamheid en uitstraling van het uitgevoerde werk waarborgen.

Offerte aanvragen

We nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

VOORNAAM *
ACHTERNAAM *
EMAILADRES *
TELEFOONNUMMER

ONDERWERP

WAAR KUNNEN WE U MEE HELPEN?