Uw partner in vastgoedonderhoud

Offerte aanvragen

Over 4i-LEAN

Wij denken niet in problemen, maar in oplossingen!

Steeds meer klanten weten ons te vinden voor de renovatie of onderhoud van hun pand. We zijn gestart in Rotterdam, maar werken inmiddels in heel het land. Dat is niet zo gek, want met 4i-LEAN haalt u kwaliteit in huis. Wij denken in oplossingen, en niet in problemen.

Verstand van logistiek, ICT en vastgoedonderhoud

Naast jarenlange ervaring profiteren we ook van de brede kennis van oprichter John van der Waard. Hij heeft diverse grote projecten op zijn naam staan, en heeft diverse opleidingen afgerond op het gebied van management en organisatie.

Allrounder

Kortom: John is een echte allrounder. Dat lijkt misschien niet zo relevant voor het opknappen of verbouwen van uw pand, maar is het wel. Want juist dankzij deze achtergrond loopt uw verbouwing als een trein.

Efficiënte planning, geen verspilling

Ook de meest ingewikkelde klussen plannen wij efficiënt. We gaan op een zuinige, verantwoorde wijze om met mensen, materiaal en milieu. Als klant plukt u daar zowel in tijd als in geld de vruchten van!

One stop-shop

4i-Lean werkt met vaste partners in aanvullende dienstverlening. Echte specialisten in vloeren, badkamers en keukens. Maar ook enthousiaste schoonmakers, die een pand schoon opleveren. Stuk voor stuk professionals met verstand van zaken en een interessante tariefstelling. Dus ook voor aanvullende dienstverlening die uw verbouwing of renovatie helemaal áf maakt bent u bij 4i-Lean aan het juiste adres.

Instapklaar

Leg de verbouwing, renovatie of modernisering van uw pand dus met een gerust hart in onze handen. Wij werken lean, servicegericht en transparant. U kunt op de afgesproken datum het pand zó betrekken.

Projectmanagement

Heeft u de efficiënte werkwijze en strakke planning van 4i-LEAN eenmaal ervaren, dan smaakt dat waarschijnlijk naar meer. Zou u die aanpak ook terug willen zien in andere projecten binnen uw onderneming? John is ook beschikbaar als projectadviseur. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Referenties

Bedankt jongens, dat jullie ons huis binnen 5 dagen van oud geel naar fris wit hebben omgetoverd.

Familie Van Beem, Vlaardingen

Goede ervaring met 4i-LEAN gehad! Ze houden rekening met omstandigheden en aanwezigheid en hebben een goede communicatie met de klant. Ons pandje staat er weer keurig bij.

Dhr. Wezemer, Maasluis

Zeer te spreken over de door 4i-LEAN verrichte werkzaamheden: (a) schilder- en sauswerk binnenshuis, (b) houtrotreparatie en schilderwerk buitenshuis en (c) reinigen/waxen van kunststof kozijnen. Heel blij mee en dus tot de volgende keer.

Familie Visser, Vlaardingen

De heren van 4i-LEAN hebben bij mij binnen tot volle tevredenheid werk geleverd.

LTC Logistics, Rotterdam

Onze merken en producten

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen die de duurzaamheid en uitstraling van het uitgevoerde werk waarborgen.

Offerte aanvragen

We nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAILADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  WAAR KUNNEN WE U MEE HELPEN?