Weg met verstoppingen

Verstoppingen

Weg met verstoppingen

Een verstopte afvoer of leiding kan voor veel overlast zorgen in uw pand. Of het nu gaat om een verstopte gootsteen, toilet of douche, 4i-LEAN staat klaar om het probleem snel en efficiënt aan te pakken. We zorgen ervoor dat uw water weer vrij kan stromen, zonder rommel of schade achter te laten.

Deskundige aanpak en snelle service

Ons team van professionele loodgieters gebruikt moderne technieken en gereedschappen om verstoppingen effectief te verhelpen. Van mechanische veersystemen tot hogedrukwaterstralen, we hebben alle middelen in huis om elke verstopping aan te kunnen.

We begrijpen dat een verstopping snel opgelost moet worden. Daarom zorgen we ervoor dat we snel ter plaatse zijn en de verstopping vakkundig verhelpen, zodat u weer zorgeloos gebruik kunt maken van uw sanitair.

Preventieve tips

Naast het verhelpen van de verstopping, geven we u graag tips om toekomstige verstoppingen te voorkomen. Goed onderhoud en het juiste gebruik van uw afvoeren kunnen veel problemen voorkomen.

Heeft u last van een verstopping? Wacht niet tot het erger wordt. Neem contact op met 4i-LEAN voor een snelle en schone oplossing.

Contact

010-7370982

06-46681940

info@4i-lean-vastgoedonderhoud.nl

Maandag - Vrijdag 08:00 - 16:00

Graaf Florisstraat 93C
3117 PK Schiedam

Offerte aanvragen