Uw partner in vastgoedonderhoud

Offerte aanvragen

Vliesbehangen

Renovlies (afkorting van renovatievlies) is een goede optie om uw muren strak opgeleverd te krijgen. Het is een goedkoper alternatief voor stucwerk, mits de ondergrond in goede staat is.

Van tevoren wordt de ondergrond eerst goed bekeken op kleine oneffenheden. Deze worden dan zoveel mogelijk bijgewerkt, denk hierbij aan plamuren en schuren. Vervolgens wordt er al dan niet voor-gelijmd teneinde zuiging van de ondergrond tegen te gaan. Na droging wordt er een lijmlaag voor enkele banen aangebracht. Het behang wordt per baan geplakt en direct op maat afgesneden. Dit proces herhalen wij per baan, waarbij de nieuwe baan strak tegen de voorafgaande wordt geplaatst. Tot slot wordt het geheel rondom (kieren en naden) afgekit, waarna de opgeleverde muren sausklaar zijn.

Stucwerk

Naast vliesbehangen biedt 4i-LEAN u de mogelijkheid om te kiezen voor stucwerk. Zo zijn wij o.a. gespecialiseerd in het afleveren van sausklare wanden en plafonds.

Stucwerk levert u ontegenzeggelijke voordelen op zoals persoonlijk woongenot en waardevermeerdering van uw woning. Daarnaast draagt het bij aan de isolatiewaarde en heeft het een brandvertragende werking.

Denkt u eraan om juist alleen de keuken of de badkamer kamer aan te pakken? Overweeg dan zeker om wanden en/of plafonds opnieuw te laten stuken. In elke oneffenheid kan zich namelijk een bacterie / schimmel hebben genesteld. Nieuw, strak afgeleverd stucwerk draagt direct bij aan de hygiëne en vergemakkelijkt tevens het eventueel nieuw aan te brengen tegelwerk.

Mocht u voor de nieuwe keuken of badkamer zelfs liever volledig “ontzorgd” worden, dat kan! Van sloopwerk naar een volledig betegelde – en afgemonteerde badkamer of keuken. Met 4i-LEAN vastgoedonderhoud haalt u de kennis, kunde en betrokkenheid in huis.

Over ons

Het verschil maken wij door goed naar onze klanten te luisteren, onze dienstverlening daarop in te richten en continu te streven naar verbetering.

 • www.4i-lean-vastgoedonderhoud.nl
 • 4i-LEAN
  Berkendreef 79
  3137 BD Vlaardingen
 • KvK: 64344886
 • 010-7370982
 • 06-46681940
 • info@4i-lean-vastgoedonderhoud.nl
 • Maandag- Vrijdag:
  08:00 – 16:00
vca certificaat