Stukadoor Vlaardingen

Offerte aanvragen

Stukadoor Vlaardingen Passie voor stucen!

Een flexibel bedrijf met ervaren stukadoors uit Vlaardingen, voor zowel particulieren en bedrijven als VvE-verenigingen. Welkom bij 4i-Lean Vastgoedonderhoud. Bij ons kiest u voor kwaliteit. Dat is prettig voor zowel u als voor ons. Wij leveren u een dienst die vele jaren meegaat. U kunt genieten van een uitstekend eindresultaat dat geleverd is tegen een goede prijs.

Naast onze diensten in de stuc,- en schildersbranche verzorgen wij ook complete woningrenovaties. 4i-Lean Vastgoedonderhoud begeleidt het renovatietrajact van A tot Z. Met duidelijke afspraken en vakmanschap, gaat u een zorgeloze verbouwing tegemoet.

Onze dienstverlening is breed en veelzijdig. Ons complete pakket heeft als voordeel dat wij met u meedenken van begin tot eind. Van uitgebreide schilderwerkzaamheden tot complete renovatie van uw woning. Daarvoor bent u bij 4i-Lean Vastgoedonderhoud aan het juiste adres!

Stukadoor uit Vlaardingen

Onze vakkundig opgeleide werknemers verstaan hun vak en hebben onze spreekwoordelijke service en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan, dit maakt ons de beste stukadoor  Vlaardingen! Opdrachtgevers uit het bedrijfsleven, instellingen en de overheid behoren tot onze vaste klantenkring. stukadoor Vlaardingen

Wij hopen u graag in een persoonlijk gesprek één en ander toe te mogen lichten en nodigen u uit, door het contactformulier op deze website naar ons ingevuld te retourneren (bellen mag natuurlijk ook), wij maken dan graag geheel vrijblijvend een afspraak met u.

Bent u niet alleen opzoek naar een stukadoor Vlaardingen? Wij zijn ook gespecialiseerd in schilderwerk.

Contact:

 • www.4i-lean-vastgoedonderhoud.nl
 • 4i-LEAN Thurledeweg 125–8506
  3044 ER ROTTERDAM
 • KvK: 64344886
 • 010-7370982
 • 06-46681940
 • info@4i-lean-vastgoedonderhoud.nl
 • Maandag- Vrijdag:
  08:00 – 16:00
vca certificaat